Προφιλ

Η εταιρία Γ. ΤΙΤΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ ιδρύθηκε το 1972 από τον Γεώργιο Τιτόπουλο, ενώ το 1982 πήρε τη νομική μορφή Ανώνυμου Εμπορικής & Βιομηχανικής Εταιρίας με την επωνυμία ΒΙΕΜΕΤ - Γ. Τιτόπουλος ΑΕΒΕ. Σήμερα είναι η μεγαλύτερη βιομηχανία στον τομέα της στην Ελλάδα, που με την 45χρονη και πλέον πείρα στην παραγωγή και εμπορία μεταλλικών συστημάτων αποθήκευσης με πελατολόγιο τις μεγαλύτερες Ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες αποτελεί την ηγέτιδα δύναμη στο χώρο. H ΒΙΕΜΕΤ ΑΕΒΕ από το 1998 κατέχει το πιστοποιητικό Διασφάλισης Ποιότητας Προϊόντος σύμφωνο με τις απαιτήσεις του προτύπου ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2015, για το σχεδιασμό, την παραγωγή και την εγκατάσταση μεταλλικών συστημάτων αποθήκευσης.

Στις ιδιόκτητες βιομηχανικές της εγκαταστάσεις στις Αχαρνές Αττικής εκτάσεως 10.000 τ.μ. με ειδικευμένο προσωπικό, επεξεργάζεται προϊόντα από χάλυβα ψυχρής εξέλασης λεπτότοιχων διατομών, σε όλες τις φάσεις κατεργασίας τους μέχρι το τελικό προϊόν.

Το επιστημονικό και τεχνικό δυναμικό της εταιρίας που στελεχώνεται από Πολιτικούς Μηχανικούς - Μηχανολόγους και Οικονομολόγους εκπονεί σχεδιαστικές προτάσεις και μελέτες που διακρίνονται για την εργονομία, τη λειτουργικότητα και την τέλεια εκμετάλλευση χώρων. Οι μελέτες παρουσιάζονται μέσα από Η/Υ και δίνουν σαφή εικόνα για την τελική μορφή και λειτουργία του επαγγελματικού χώρου πριν πραγματοποιηθεί κάποια επένδυση.

Η εταιρία μας προσφέρει ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών που ξεκινά από τη μελέτη και τον σχεδιασμό και συνεχίζεται μέχρι την μεταφορά, συναρμολόγηση και ανέγερση κατασκευών από ειδικευμένα συνεργεία. Η εξυπηρέτηση του πελάτη όμως δε σταματά εκεί, καθώς προσφέρει άμεση μεταγoραστική εξυπηρέτηση (after sales service). Η ΒΙΕΜΕΤ ΑΕΒΕ παρέχει επίσης  εγγύηση αποκατάστασης κάθε ζημιάς που δεν οφείλεται σε κακή χρήση του έργου. Με οργανωμένο τμήμα Πωλήσεων σε Αθήνα, και στη Οινόφυτα Βοιωτίας, με ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα εξυπηρετεί τους πελάτες της σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Το 1998 με σκοπό την πλήρη κάλυψη των πελατών της και στον εξοπλισμό διακίνησης ιδρύει την ΑΝΥΜΗ ΕΠΕ με αντικείμενο την εμπορία ανυψωτικών μηχανημάτων, την παροχή τεχνικής υποστήριξης καθώς και τον εξοπλισμό σημείων φορτοεκφόρτωσης (βιομηχανικές πόρτες, ράμπες, φραγές). Επίσης  έχει αναπτύξει τμήμα μακροχρόνιας (LTR) και βραχυχρόνιας μίσθωσης (STR) διαθέτωντας πλέον έναν από τους μεγαλύτερουςστόλους περονοφόρων στην Ελλάδα. Από το 2001 η ΑΝΥΜΗ είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της κορυφαίας βιομηχανίας ανυψωτικών μηχανημάτων Yale Europe Material Handling, μία από τις τρεις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρίες ανυψωτικών μηχανηματων στον κόσμο.  

Για ενοικίαση περονοφόρου πατήστε εδώ

ΠΑΤΗΣΤΕ