ΜΑΙΟΣ 2017: H Yale χορηγος του MotoGP

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: H Yale χορηγός του MotoGP™

Η Yale Europe Material Handling μία από τις τρεις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρίες ανυψωτικών μηχανημάτων στον κόσμο είναι ο επίσημος προμηθευτής περονοφόρων στο MotoGP ™, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μοτοσικλέτας. Σε συνεργασία με τους τοπικούς αντιπροσώπους, της η Yale προμηθεύει περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα για έξι ευρωπαϊκούς αγώνες μέσα στο 2017.

Το Γκραν Πρι Μοτοσικλέτας (Road Racing World Championship Grand Prix ή MotoGP) διοργανώνεται ετησίως υπό την εποπτεία της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μοτοσικλέτας και διεξάγεται από το 1949. Φέτος φιλοξενεί 86 αναβάτες από 18 χώρες, και αποτελεί κορυφαίο αθλητικό γεγονός θεάματος και ψυχαγωγίας με ένα τεράστιο διεθνές ακροατήριο: 2,7 εκατομμύρια θεατές, 369 εκατομμύρια τηλεθεατές και 18 εκατομμύρια οπαδοί μέσω των κοινωνικών μέσων δικτύωσης.

Η Dorna, η εταιρία οργάνωσης πίσω από το MotoGP™ ενοικιάζει ανυψωτικά μηχανήματα για χρήση πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από κάθε αγώνα. Αυτό περιλαμβάνει τις περιοχές του paddock και της φιλοξενίας του χώρου. Φορτία όπως ελαστικά, κινητήρες, καύσιμα, εμπορεύματα, καθώς επίσης τρόφιμα και ποτά μετακινούνται καθ' όλη τη διάρκεια των αγώνων σε τεράστιες ποσότητες με ασφάλεια.

Ο Υπεύθυνος Marketing της Yale Marc Bennette δήλωσε: "Αυτή είναι μία θαυμάσια ευκαιρία για τη Yale να προβάλει το προφίλ και την αναγνωρισιμότητα της μέσω ενδιαφέροντων εικόνων και άρθρων που μοιράζονται στα κανάλια επικοινωνίας στοχεύοντας έτσι την ανάπτυξη σχέσεων με πιθανούς νέους πελάτες. Το MotoGP™ περιλαμβάνει το λογότυπο της Yale στην ιστοσελίδα της καθώς και υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης στο www.yale.com. Το λογότυπο της Yale εμφανίζεται σε όλα τα εμπορικά φυλλάδια και προγράμματα της MotoGP™, με αποδέκτες 28,5 εκατομμύρια επισκέπτες".

H Yale αντιπροσωπεύεται αποκλειστικά για την Ελλάδα από την ΑΝΥΜΗ ΕΠΕ εταιρία βραχυχρόνιας και μακροχρόνιας μίσθωσης και σέρβις ανυψωτικών μηχανημάτων.

 

Για ενοικίαση περονοφόρου πατήστε εδώ

ΠΑΤΗΣΤΕ