ΜΑΡΤΙΟΣ 2017: 18 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΥΜΗ ΕΠΕ

ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΥΜΗ ΕΠΕ 

Μάρτιος 2017

Η ΑΝΥΜΗ συμπληρώνει φέτος 18 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά. Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, η εταιρεία ΑΝΥΜΗ ΕΠΕ, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Yale στην Ελλάδα, ποιες προκλήσεις κλήθηκε να αντιμετωπίσει, που επικεντρώθηκε η στρατηγική της και πώς κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της;

Το 2017 αποτελεί ορόσημο για την εταιρία ΑΝΥΜΗ Γ.ΤΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕ αποκλειστικό αντιπρόσωπο των περoνοφόρων Yale, καθώς συμπληρώνει 18 χρόνια πετυχημένης δραστηριότητας στο χώρο του εξοπλισμού Logistics.

Στις 31 Μαρτίου η εταιρία γιόρτασε τα γενέθλια της, με ένα μεγάλο πάρτι στο χώρο του The Mandarin Club στην Πολιτεία. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επιχειρηματίες , στελέχη από το χώρο των Logistics, παλιοί και νέοι συνεργάτες της εταιρίας καθώς και δεκάδες φίλοι . Η βραδιά ήταν γεμάτη εκπλήξεις αφού περιελάμβανε μουσικό πρόγραμμα με επαγγελματίες χορευτές, που ξεσήκωσαν τους καλεσμένους.

Ο Γενικός Διευθυντής της εταιρίας κ. Τιτόπουλος Παντελής δήλωσε: ''Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή η παρουσία σας για τα 18α γενέθλια της εταιρίας μας. Σε πείσμα των καιρών συνεχίζουμε δυναμικά και με αισιοδοξία. Στόχος μας παραμένει η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας και για αυτό αγωνιζόμαστε καθημερινά. Θέλω να ευχαριστήσω τη YALE EUROPE που 16 χρόνια τώρα μας εμπιστεύεται το λογότυπο της στην Ελλάδα. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μας παλιούς και νέους που με τη βοήθεια και την αφοσίωση τους καταφέραμε να εδραιωθούμε στην Ελληνική αγορά ως ένα από τα δυνατότερα brand name στο χώρο των περονοφόρων.''

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες με όλους να εύχονται και στα εκατοστά γενέθλια.

Με την ευκαιρία των γενεθλίων της η ΑΝΥΜΗ ανανέωσε την εταιρική της ταυτότητα και την παρουσιάζει με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια! Ο επανασχεδιασμός του λογότυπου σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου, δημιουργικού κύκλου ζωής. Το νέο λογότυπο - ο σχεδιασμός του οποίου βασίστηκε ως επί των πλείστων στο παλιό - διατηρεί τα βασικά χαρακτηριστικά του, αλλά είναι καλύτερα προσαρμοσμένο στις τάσεις της σημερινής εποχής.
 

Για ενοικίαση περονοφόρου πατήστε εδώ

ΠΑΤΗΣΤΕ