ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017 Η YALE φερνει το βραβευμενο design concept στο Rider Stacker

 Η Yale® Europe Material Handling μία από τις τρεις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρίες ανυψωτικών μηχανημάτων στον κόσμο,  ανακοινώνει την έναρξη παραγωγής του μοντέλου Stacker Rider MS16S, ακολουθώντας τον ίδιο σχεδιασμό του βραβευμένου μοντέλου της σειράς MPT Rider Palier.

Η παραγωγικότητα και η εργονομία του χειριστή συνεχίζουν να παραμένουν στην καρδιά της διαδικασίας σχεδιασμού του νέου Stacker Rider. Η Yale® διατηρώντας το ευπροσάρμοστο κάθισμα του βραβευμένου MPT, προσφέρει λειτουργικότητα με το πάτημα ενός κουμπιού, παρέχοντας στους χειριστές πλήρη ελευθερία κινήσεων για μεσαίες ή μεγάλες μεταφορές.

"Το νέο Rider Stacker φέρνει μια βραβευμένη φιλοσοφία σχεδίασης που εστιάζει στην εργονομία, την άνεση και την παραγωγικότητα στη μετακίνηση παλετών μέσα και γύρω από την αποθήκη. Συνδυάζοντας την βραβευμένη εργονομία της σειράς ανυψωτικών μηχανημάτων MPT Rider Pallet με την ορατότητα και τον πρωτοποριακό σχεδιασμό ιστού, οι χειριστές μπορούν να είναι βέβαιοι ότι έχουν ένα προϊόν που παρέχει άνεση και αποτελεσματικότητα κατά τη διάρκεια μεγάλων βαρδιών.

Με ικανότητα φόρτωσης φορτίου 1,6 τόνων, μικρή ακτίνα περιστροφής και τη δυνατότητα του χειριστή να μπορεί να παραμείνει όρθιος ή καθιστός κατά τη φόρτωση και εκφόρτωση, το νέο MS16S ενισχύει την παραγωγικότητα και την ευελιξία, ακόμη και σε στενούς διαδρόμους. Ως εκ τούτου, αποτελεί το ιδανικό μηχάνημα για εργασίες αποθήκης σε βιομηχανίες όπως τρόφιμα, ποτά, εφοδιαστική και λιανική πώληση.

H Yale αντιπροσωπεύεται αποκλειστικά για την Ελλάδα από την ΑΝΥΜΗ ΕΠΕ εταιρία βραχυχρόνιας και μακροχρόνιας μίσθωσης και σέρβις ανυψωτικών μηχανημάτων. Για περισσότερες πληροφορίες www.titopoulos.gr  

Για ενοικίαση περονοφόρου πατήστε εδώ

ΠΑΤΗΣΤΕ