ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2018: Ανανεωση της Συνεργασιας της Yale με την ANYMH ΕΠΕ

H ANYMH EΠΕ μια από τις πιο αξιόπιστες και έμπειρες εταιρίες ανυψωτικών μηχανημάτων στην Ελλάδα, ανανεώνει την συνεργασία της ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος των ανυψωτικών μηχανημάτων της Yale® στην Ελλάδα. Η Yale® Europe Material Handling αποτελεί μία από τις τρεις κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρίες ανυψωτικών μηχανημάτων στον κόσμο με μία μεγάλη γκάμα ανυψωτικών μηχανημάτων που κυμαίνεται από τα απλά stacker έως και μηχανήματα διαχείρισης εμπορευματοκιβωτίων για εργασία σε container.  

Σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι η ΑΝΥΜΗ Γ.ΤΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕ είναι η εταιρία που αντιπροσώπευσε τη Yale® από την πρώτη στιγμή της παρουσίας της στην Ελλάδα και συνεχίζει εδώ και 18 χρόνια. "Με την παρούσα ανανέωση της συνεργασίας μας με την Yale® επισφραγίζεται για ακόμη μια φορά η άριστη συνεργασία μεταξύ των δύο εταιριών, η  εμπιστοσύνη της Yale®  στην Ελληνική αγορά και η πεποίθηση ότι σύντομα η αγορά περονοφόρων θα παρουσιάσει σημαντική αύξηση δεδομένης της παλαιότητας του υπάρχοντος στόλου." τονίζει ο κύριος Παντελής Τιτόπουλος Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΝΥΜΗ ΕΠΕ.

 Με 22 έτη εμπειρία στο χώρο της εμπορίας, επισκευής και μίσθωσης περονοφόρων η ΑΝΥΜΗ ΕΠΕ αποτελεί τον πλέον αξιόπιστο συνεργάτη. Η ΑΝΥΜΗ ΕΠΕ είναι επίσης μία από τις πρώτες εταιρίες που εδώ και 20 χρόνια ξεκίνησε τη μακροχρόνια μίσθωση περονοφόρων, επενδύοντας στη δημιουργία ενός από τους μεγαλύτερους στόλους περονοφόρων μηχανημάτων στην Ελλάδα. 

 

Για ενοικίαση περονοφόρου πατήστε εδώ

ΠΑΤΗΣΤΕ