ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2019: Ηλεκτροκινητο παλετοφορο οριζοντιας μεταφορας Yale MP20X για ακομη μεγαλυτερη ασφαλεια

Το ηλεκτροκίνητο παλετοφόρο με αναδιπλούμενη πλατφόρμα επιβίβασης χειριστή MP20X της Yale ενσωματώνει την τεχνολογία εναλλασσομένου ρεύματος AC με δίαυλο επικοινωνίας όλων των εξαρτημάτων CANbus επιτυγχάνοντας αυξημένη απόδοση με ταυτόχρονη μείωση του κόστους λειτουργίας και συντήρησης. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στην άνεση και την ασφάλεια του χειριστή με την αυτόματη προσαρμογή της ταχύτητας στις στροφές, τη νέου τύπου ανάρτηση των εξισορροπητικών τροχών για επιπλέον σταθερότητα και καλύτερη απόσβεση κραδασμών και τη μεγαλύτερη διαστάσεων ανακλινόμενη πλατφόρμα που επιτρέπει στο χειριστή καλύτερη ορατότητα στο εμπρός τμήμα του παλετοφόρου.

  Το σασί του είναι σχεδιασμένο για μεγαλύτερη αντοχή σε χτυπήματα κατά την παραλαβή παλέτας, ενώ παράλληλα διαθέτει χώρο για ιδιαίτερα μεγάλο συσσωρευτή (έως 500Ah ή μπαταρία Lithium-ion) ικανό να τροφοδοτήσει το μηχάνημα μέχρι και για δύο συνεχόμενες βάρδιες εργασίας. Προαιρετικά προσφέρεται ηλεκτρικά υποβοηθούμενο τιμόνι για ακόμα ευκολότερο χειρισμό του μηχανήματος σε συνδυασμό με καλύτερες επιδόσεις (ταχύτητα κίνησης μέχρι 12,5 km/h)


H Yale αντιπροσωπεύεται αποκλειστικά για την Ελλάδα από την ΑΝΥΜΗ ΕΠΕ εταιρία βραχυχρόνιας και μακροχρόνιας μίσθωσης και σέρβις ανυψωτικών μηχανημάτων. Για περισσότερες πληροφορίες στο www.titopoulos.gr 

 

Για ενοικίαση περονοφόρου πατήστε εδώ

ΠΑΤΗΣΤΕ