ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2019: H Yale παρουσιαζει ρομποτικες λυσεις στο Ηνωμενο Βασιλειο για πρωτη φορα στην εκθεση IMHX

 H Yale® Europe Handling Handling συμμετάσχει στην IMHX 2019, την μεγαλύτερη έκθεση Logistics και Supply Chain στο NEC στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας.

 Η Yale® θα παρουσιάσει λύσεις ρομποτικής για πρώτη φορά στο Ηνωμένο Βασίλειο σε ειδική εκδήλωση intralogistics, που θα διεξαχθεί στις 24 - 27 Σεπτεμβρίου.

Οι ειδικοί της Yale® θα είναι σε ετοιμότητα για να συζητήσουν εναλλακτικές λύσεις και λύσεις για τη βελτιστοποίηση του χώρου αποθήκης και την αύξηση της παραγωγικότητας. Η Yale® θα παρουσιάζει μια σειρά λύσεων για εφαρμογές εφοδιαστικής και αποθήκευσης στο περίπτερο 19K120. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις πόρτες της έκθεσης την έκθεση IMHX αναμένεται να περάσουν δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες. Η έκθεση πραγματοποιείται κάθε τρία χρόνια, και αποτελεί ορόσημο στην βιομηχανίας της εφοδιαστικής αλυσίδας αφού παρουσιάζει τις πιο σύγχρονες τάσεις προϊόντων και υπηρεσιών logistics.

Σημειώνουμε ότι η Yale® αντιπροσωπεύεται αποκλειστικά για την Ελλάδα από την ΑΝΥΜΗ ΕΠΕ, εταιρία βραχυχρόνιας και μακροχρόνια μίσθωσης και σέρβις ανυψωτικών μηχανημάτων. Για περισσότερες πληροφορίες:

www.titopoulos.gr και www.yale.com.

Για ενοικίαση περονοφόρου πατήστε εδώ

ΠΑΤΗΣΤΕ