ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019: H ΑΝΥΜΗ, συμμετεχει στην Έκθεση Supply Chain & Logistics - Cargo Truck & Van Expo Fair 2019.

 

 Η ANΥMΗ LTD, ο επίσημος αντιπρόσωπος της Yale Europe Materials Handling στην Ελλάδα, συμμετέχει στην 7η Έκθεση "Supply Chain & Logistics - Cargo Truck & Van Expo" στην Αθήνα στις 9-10-11 Νοεμβρίου.

Η Yale Europe Handling μέσω του αντιπροσώπου της, ANIMI Ltd, πρόκειται να παρουσιάσει μια σειρά λύσεων για εφαρμογές logistics και αποθήκευσης στο Hall 3, περίπτερο  C 10 & D 09. 

Η έκθεση "Supply Chain & Logistics Cargo & Van Expo" πραγματοποιείται κάθε 12 χρόνια στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo Athens στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, και έχει αναδειχθεί ως σημείο συνάντησης χιλιάδων επαγγελματιών που ασχολούνται με το εξαγωγικό εμπόριο, τα Logistics και συναφείς τομείς. Η έκθεση πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια, και αναμένεται με ανυπομονησία από τους επαγγελματίες του κλάδου. 

Ο Παντελής Τιτόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της ANIMI Ltd δήλωσε: "Με τα Ελληνικά Logistics να ανακτούν ξανά τη θέση στο νότιο τμήμα της Ευρώπης, αυτή η έκθεση είναι μια υπέροχη ευκαιρία για εμάς, να ενισχύσουμε τη συνεργασία μεταξύ ελληνικών και διεθνών εταιρειών, καθώς και να επιδείξουμε καινοτόμες λύσεις και τεχνογνωσία που ενισχύουν την παραγωγικότητα. "

 

Για ενοικίαση περονοφόρου πατήστε εδώ

ΠΑΤΗΣΤΕ