ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019: Αυτοματοποιημενος Εξοπλισμος απο τη Yale και τον Όμιλο Τιτοπουλου

Ο αυτοματοποιημένος εξοπλισμός (Automated Material Handling) έχει ιστορικά αποδειχτεί πολύπλοκος και αναπόφευκτα ακριβός, τόσο αφορά στην αγορά και στην εγκατάσταση του. Η Yale Europe Material Handling έχει τη λύση: μια σειρά ρομποτικών ανυψωτικών μηχανημάτων που χωρίς να χρειάζονται υποδομή, προσφέρουν αξιοπιστία και ανθεκτικότητα καθώς και πλήρη έλεγχο του κόστους των λειτουργιών τους!  

Έπειτα από μία εντατική δεκαετή έρευνα η Yale Material Handling ανέπτυξε αξιόπιστες αυτοματοποιημένες λύσεις και είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την κυκλοφορία τριών ρομποτικών μηχανημάτων: το order picker MO25, τον τράκτορα MO50-70T και το ανυψωτικό με αντίβαρα MC10-15! Όλα τα παραπάνω μηχανήματα διαθέτουν τεχνολογία Balyo, δηλαδή τεχνολογία πλοήγησης Goeguidance που αναγνωρίζει τη μοναδικότητα ενός κτιρίου. Εξοπλισμένα με έναν ανιχνευτή λέιζερ τα ρομποτικά οχήματα Driven by Balyo αυτο-εντοπίζονται αναγνωρίζοντας στοιχεία μέσα στο κτήριο όπως: τοίχοι, ράφια, κολώνες, μηχανές κλπ. Το ρομπότ εκτελεί 360° σάρωση του περιβάλλοντος και σε πραγματικό χρόνο συσχετίζει αυτό που βλέπει με το χάρτη αναφοράς που παράγεται κατά την εγκατάσταση.
"Για ορισμένους πελάτες, η αυτοματοποίηση μεγάλης κλίμακας δεν είναι βιώσιμη για τις λειτουργίες τους, λόγω ποικιλίας καθηκόντων και απαιτήσεων που χρειάζεται η εφαρμογή. Ωστόσο, υπάρχουν μικρές, επαναλαμβανόμενες εργασίες που θα μπορούσαν να αυτοματοποιηθούν για να απελευθερώσουν το υπάρχον εργατικό δυναμικό για εργασίες υψηλότερης αξίας." λέει ο κύριος Ευθύμιος Αγγελής Sales Manager της ΑΝΥΜΗ ΕΠΕ.  "Με αυτό ως γνώμονα, η Yale έχει αναπτύξει τη ρομποτική της, έτσι ώστε να προσφέρει ευέλικτη και οικονομικά προσιτή αυτοματοποίηση." 
 
Η κορυφαία τεχνολογία Balyogeoguidance navigation στην βιομηχανία βρίσκεται στην καρδιά της λύσης, εξασφαλίζοντας ότι τα ρομποτικά μηχανήματα της Yale ξεχωρίζουν από τα παραδοσιακά αυτοματοποιημένα οχήματα με οδηγό. Λειτουργούν αυτόνομα με ευελιξία χωρίς να απαιτείται ειδική υποδομή όπως καλώδια και μαγνήτες.
 
Ρομποτική για κάθε εφαρμογή
 
Με βάση τα υπάρχοντα μηχανήματα MO25, MO50-70T & MC10-15, τα ρομποτικά της Yale είναι κατάλληλα να εκτελέσουν ένα ευρύτατο φάσμα εφαρμογών. Χάρη στην  ενσωματωμένη προηγμένη τεχνολογία ανίχνευσης εμποδίων που διαθέτουν έχουν τη δυνατότητα να προβλέπουν και να αντιδρούν στο άμεσο περιβάλλον τους, ελέγχοντας την ταχύτητα τους και επιτρέποντας την ομαλή και αποτελεσματική μετακίνηση. 
 
"Τα ρομποτικά μηχανήματα της Yale έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να έχουν μια διπλή λειτουργία: μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη και χειροκίνητα για την ολοκλήρωση μη αυτοματοποιημένων εργασιών, τονίζει ο κύριος Αγγελής. "Οι χειριστές μπορούν να ανακτήσουν τον έλεγχο με το πάτημα ενός κουμπιού, εξαλείφοντας την ανάγκη για την αγορά ξεχωριστού εξοπλισμού,προσδίδοντας ευελιξία σε απρόβλεπτες απαιτήσεις."
 
Οδηγούμενη από την ανάγκη για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην εφοδιαστική και παραγωγική αλυσίδα, η Yale Material Handling έχει αναπτύξει ευέλικτες λύσεις αυτοματισμού: Η λύση ρομποτικών της Yale είναι πλήρως κλιμακούμενη - από ένα και μόνο μηχάνημα έως και ένα μεγάλο στόλο - ώστε να ταιριάζει ιδανικά σε κάθε τύπο επιχείρησης ανεξάρτητα από το μέγεθος της. Καθώς η τρέχουσα τάση της αυτοματοποίησης και της ανταλλαγής δεδομένων στις τεχνολογίες παραγωγής μέσω διαδικτύου συνεχίζεται, η Yale εστιάζει και πραγματοποιεί σηματικές επενδύσεις στις Υπηρεσίες Αυτοματισμού και Παραγωγικότητας.  
 

Για ενοικίαση περονοφόρου πατήστε εδώ

ΠΑΤΗΣΤΕ