ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2019: www.peronoforo.gr - μια νεα δραστηριοτητα του Ομιλου Τιτοπουλου

Το www.peronoforo.gr είναι μία δραστηριότητα του Ομίλου Επιχειρήσεων Τιτόπουλου. Με 22χρονη εμπειρία στον χώρο των περονοφόρων εγγυάται την καλύτερη δυνατή ποιότητα μεταχειρισμένου μηχανήματος στην πιο ανταγωνιστική τιμή.
Από το τον Μάρτη του 2001, η εταιρία είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των Αμερικάνικων ανυψωτικών μηχανημάτων του Ομίλου Yale Europe Material Handling, μία από τις τρεις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρίες ανυψωτικών μηχανημάτων στον κόσμο.
Από το 1999 η εταιρία ασχολείται με την πώληση καινούριων και μεταχειρισμένων  ανυψωτικών μηχανημάτων Yale, την μακροχρόνια και βραχυχρόνια μίσθωση, την παροχή service, ανταλλακτικών και συμβολαίων συντήρησης ανυψωτικών. Επιπρόσθετα αναλαμβάνει με την μελέτη και τοποθέτηση Μεταλλικών Συστημάτων Αποθήκευσης ΒΙΕΜΕΤ, βιομηχανικών ραμπών, πορτών, φραγών.
Έπειτα από εικοσάχρονη εμπειρία στο χώρο των ανυψωτικών η εταιρία μας εξυπηρετεί τις μεγαλύτερες και πιο δυναμικές διεθνείς και Ελληνικές εταιρίες στην Ελλάδα, αποτελώντας  πλέον ένα δυνατό brand name στον χώρο των Logistics.      

Για ενοικίαση περονοφόρου πατήστε εδώ

ΠΑΤΗΣΤΕ