ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2020: Η Yale Europe στην Διεθνη εκθεση LogiMAT 2020

 Η Yale Europe συνεχίζει το επιτυχημένο λανσάρισμα του "This is Yale" στη διάσημη, διεθνή, εμπορική έκθεση LogiMAT 2020 στο Messe της Στουτγάρδη από 10 - 12 Μαρτίου, παρουσιάζοντας μία νέα σειρά ηλεκτροκίνητων ανυψωτικών μηχανημάτων στην Αίθουσα 9, stand B33.

Πιο συγκεκριμένα στη LogiMAT 2020 η Yale® θα λανσάρει πανευρωπαϊκά το τετράτροχο ηλεκτρικό περονοφόρο με αντίβαρα ERP15-35UX, το οποίο αποτελεί μέρος της επέκτασης των ανυψωτικών μηχανημάτων της Yale® για εφαρμογές ελαφριάς χρήσης( light duty application) έως μία βάρδια ανά ημέρα. 

Το 2020 αποτελεί ημερομηνία ορόσημο για την ιστορία της Yale® αφού γιορτάζει μία εκατονταετία από την ημέρα που οι Yale & Towne το 1920 δημιούργησαν το πρώτο ηλεκτροκίνητο περονοφόρο που εισήγαγαν στην ευρωπαϊκή αγορά. Με το λανσάρισμα αυτού του ανυψωτικού μηχανήματος κυκλοφόρησε επίσημα και το εμπορικό σήμα Yale® στον κλάδο του Materials handling.

Yale®  είναι ιδιαίτερα περήφανη που παρουσιάζει για πρώτη φορά ένα νέο ανυψωτικό μηχάνημα "concept", το οποίο διαθέτει μια πλήρως ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων λιθίου. Οι επισκέπτες του LogiMAT 2020, στην Αίθουσα 9, Stand B33, Θα απολαύσουν μια αποκλειστική ματιά στο πρότυπο και θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνατότητες του", τονίζει ο Παντελής Τιτόπουλος Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΝΥΜΗ ΕΠΕ που είναι και ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της  Yale® στην Ελλάδα.  Χαιρόμαστε πολύ επίσης που με νέες, καινοτόμες τεχνολογίες η Yale®  για ακόμα μια φορά βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος παρουσιάζοντας λύσεις που κινούνται γύρω από τις βασικές αρχές της People, Products, Productivity.

Για ενοικίαση περονοφόρου πατήστε εδώ

ΠΑΤΗΣΤΕ