ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2022: Η Yale επιστρεφει στη Διεθνη εκθεση LogiMAT 2022 στη Στουτγκαρδη απο 31 Μαϊου εως 2 Ιουνιου 2022

 Η Yale Europe Materials Handling είναι ενθουσιασμένη που θα επιστρέψει στη μεγαλύτερη έκθεση logistics στην Ευρώπη, τη LogiMAT, που θα πραγματοποιηθεί στη Στουτγάρδη  από τις 31 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου. Η Yale® θα παρουσιάσει  μια  μεγάλη ποικιλία προϊόντων και λύσεων logistics με  θέμα  «Technology that moves», στο stand D31 στην αίθουσα 9.

Στα τρία χρόνια από την προηγούμενη LogiMAT, η Yale έχει υποστεί έναν συναρπαστικό επιχειρηματικό ανασχηματισμό, ο οποίος θα  παρουσιαστεί για πρώτη φορά  στην Διεθνή ένθεση της Στουτγάρδης. Θα παρουσιαστούν μία σειρά από καινοτομίες στον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας, συνδυάζοντας  την τεχνολογία και το σχεδιασμό για την παροχή προσαρμοσμένων λύσεων στις αυριανές προκλήσεις.

Η Yale λανσάρει τη νέα σειρά N ICE μηχανημάτων counter balance για πρώτη φορά. Η σειρά N μπορεί εύκολα να διαμορφωθεί ώστε να ταιριάζει σε μεμονωμένες απαιτήσεις, ανεβάζοντας τον πήχη σε όλες τις εφαρμογές και σε κάθε περιβάλλον εργασίας. Οι επισκέπτες θα μπορούν επίσης να μάθουν περισσότερα για τη σειρά Yale UX για εργασία μίας βάρδιας, η οποία ξεκίνησε το 2020. Τέλος η Yale ενισχύει την τεχνολογία της σε μηχανημάτων με μπαταρίες λιθίου, σε όλα της τα προϊόντα.

«Η LogiMAT 2022 θα είναι η πρώτη έκθεση της Yale που θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία έπειτα από τρία χρόνια και αποτελεί την πιο κατάλληλη ευκαιρία για να παρουσιάσουμε τα σχέδιά μας για το μέλλον», δήλωσε ο κ. Παντελής Τιτόπουλος Διευθύνων σύμβουλος της ANYMH ΤΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕ αποκλειστικού αντιπροσώπου της Yale στην Ελλάδα εδώ και 23 χρόνια. "Ανυπομονούμε να συναντηθούμε ξανά με τους πελάτες μας αυτοπροσώπως και να τους παρουσιάσουμε τα επιτεύγματα των τελευταίων 3 ετών".

H Yale αντιπροσωπεύεται αποκλειστικά για την Ελλάδα από την ΑΝΥΜΗ  ΤΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕ, εταιρία εμπορίας ανυψωτικών μηχανημάτων, βραχυχρόνιας και μακροχρόνιας μίσθωσης και σέρβις. Για περισσότερες πληροφορίες:  www.titopoulos.gr & www.peronoforo.gr

Για ενοικίαση περονοφόρου πατήστε εδώ

ΠΑΤΗΣΤΕ