Συστημα Back to Back

Το σύστημα αποθήκευσης παλετών back to back είναι το πιο συνηθισμένο για την αποθήκευση παλετοποιημένων προϊόντων. Αποτελεί την ιδανική λύση σε περιπτώσεις αποθήκευσης με διαφορετικά είδη παλέτας, ενώ μπορεί ενδεχομένως να συνδυαστεί με ράφια περισυλλογής παραγγελιών (order picking).

Προσφέρει 100% άμεση πρόσβαση στην παλέτα χωρίς την ανάγκη μετακίνησης της, ενώ το ύψος της κατασκευής και το φάρος του διαδρόμου μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη και τον τύπο του ανυψωτικού. Μπορεί να σχεδιαστεί για να ικανοποιήσει τις ανάγκες μιας μικρής αποθήκης έως και ενός μεγάλου σε ύψος κέντρου αποθήκευσης και διανομής.

Άμεση πρόσβαση στα παλετοποιημένα προϊόντα

Ικανότητα αποθήκευσης διαφορετικών τύπων φορτίου με διαφορετικά φορτία φόρτωσης 

Εύκολος έλεγχος του αποθέματος

Η επέκταση είναι δυνατή ανά πάσα στιγμή προσθέτοντας επιπλέον δοκούς και ορθοστάτες. Ε. Εύκολη προσαρμογή των επιπέδων (Αποθήκευση παλετοποιημένων προϊόντων ή φόρτωση με το χέρι) Είναι δυνατή η γρήγορη κίνηση οποιουδήποτε τύπου περονοφόρου οχήματος Η μεταφορά παλετών επιτυγχάνεται χωρίς τη θραύση του φορτίου Τα εξαρτήματα περιλαμβάνουν ράβδους ασφαλείας, συρματόπλεγμα, πλάτη, διαχωριστικά, αντι-σεισμική στήριξη, πλάτη και προστατευτικό ράφι.

Για ενοικίαση περονοφόρου πατήστε εδώ

ΠΑΤΗΣΤΕ