Multiform - Ραφια Super Market

ΕΝΑΣ ΣΩΣΤΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ

Ο έντονος ανταγωνισμός και η αυξανόμενη ποικιλία των προϊόντων που διατίθενται στην αγορά, δημιουργούν την ανάγκη για τον κατάλληλο εξοπλισμό προβολής των προϊόντων που διαθέτετε.
Σκοπός του εξοπλισμού προβολής είναι να παρουσιάζει τα προϊόντα στην κατάλληλη θέση με τον κατάλληλο τρόπο, σε συνδυασμό πάντοτε με τις εποχιακές και τοπικές συνθήκες της αγοράς σας.
Η αύξηση των πωλήσεων ασφαλώς θα είναι επίτευγμα της επιχειρηματικής σας επιδεξιότητας.
Εμείς με τη ποικιλία των υλικών εξοπλισμού και τη πείρα που διαθέτουμε θα σας βοηθήσουμε να κάνετε τις σωστές επιλογές για το χώρο σας.
Σε οποιοδήποτε κατάστημα ή πολυκατάστημα: ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ΚΑΒΑΣ - ΠΟΤΩΝ - ΕΙΔΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ, ΦΟΥΡΝΟΥ - ΧΑΡΤΙΚΩΝ - ΧΡΩΜΑΤΟΠΩΛΕΙΩΝ - ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ - ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ - ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ κλπ.
 
Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε σύνθετες μορφές με μερικά ή όλα τα τμήματα, σε μικρή αντιπροσωπευτική μορφή ή ακόμα με ανεξάρτητα τμήματα, τα οποία μπορούν να συναρμολογηθούν με απλές ή σύνθετες μορφές, δημιουργώντας το χαρακτήρα του δικού σας καταστήματος.
  
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ MULTIFORM ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΑΝΕΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ.
  • Εφαρμόζεται σε οποιαδήποτε διάσταση ΜΗΚΟΥΣ - ΠΛΑΤΟΥΣ - ΥΨΟΥΣ, ώστε να προσαρμόζεται σε όλους τους χώρους του καταστήματος σας.
  • Είναι κατάλληλο για όλες τις ομάδες προϊόντων που προβάλετε γιατί διαθέτει πληθώρα εξαρτημάτων.
  • Είναι κατάλληλα μελετημένο για να μην καλύπτει τα προϊόντα σας αλλά αντίθετα να τα προβάλλει.
  • Σε μελλοντικές αλλαγές δεν έχετε απώλειες εξοπλισμού και χρόνου.
  • Έχει μεγάλη διάρκεια ζωής, εξασφαλίζει την απόσβεση και συγχρόνως αποτελεί εμπορεύσιμο είδος για μεγάλο χρονικό διάστημα.

 

Για ενοικίαση περονοφόρου πατήστε εδώ

ΠΑΤΗΣΤΕ